Effect Peelings - Fruitzuurpeeling

Het juiste huidverzorgingszuur kan wonderen doen.
Met de nieuwe EFFECT PEELINGS kunnen huidproblemen en oneffenheden gericht worden aangepakt voor direct zichtbaar
resultaat.

Behandelingen met fruitzuren richten zicht op huidverbetering. Problemen als ruwe huid met zichtbaar grove poriën, onzuivere huid, acne, hyperpigmentatie, oppervlakkige littekens en rimpeltjes worden aangepakt. 

Fruitzuren zijn effectief omdat ze, in tegenstelling met een reguliere peeling en thuisproducten, tot in de onderste laag van de epidermis  komen en zo stimuleert het huidvernieuwing en collageenvorming.

Met als resultaat een heerlijke glow en superzachte huid. 

 

 

 


BioPulse Therapy

Onze Cosmeceutical behandeling richt zich op zichtbare huidverbetering en het samenwerken met natuurlijke lichaamsprocessen. Hierdoor kunnen we, samen met het lichaam, tot mooie resultaten komen.

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is 100% natuurlijk en ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe. BioPulse Therapy wordt ook wel een natuurlijk mini face-lift genoemd, omdat de verslapte huid en spieren intensief verstevigd en verstrakt worden.

Tijdens de behandeling geven wij uiteraard uitleg en vertellen we stap voor stap wat we ga doen.