Mijn naam is Manouk, 35 jaar en woon samen met mijn vriend en twee kinderen in Heerhugowaard. 

Vanaf september 2022 werk ik parttime in de salon met Karin. Naast mijn werk in de salon, ben ik ook werkzaam als apothekersassistente bij Noordwest ziekenhuis groep.

In 2020 heb ik mijn diploma's tot schoonheidsspecialiste en pedicure behaald en sinds juli 2022 ben ik ook gediplomeerd medisch pedicure. 

Als medisch pedicure heb je meer verdieping in voeten van diabetes  en reuma cliënten. Daarnaast is het belangrijk om diverse trainingen te blijven volgen, zodat je geregistreerd blijft als medisch pedicure. 

Het pedicure vak is ontzettend dankbaar werk. Het voelt iedere keer heel goed als je client tevreden de deur uitloopt en vervolgens weer bij je  terug komt. 

Heb je een voetprobleem? Dan gaan we samen zoeken naar een passende oplossing. 

Naast voetbehandelingen vind ik het ook heerlijk om wenkbrauwen te stylen, wimpers te liften, het lichaam of gezicht te waxen en om een ontspannende massage te geven. 

Tot snel in de salon, 

groetjes Manouk

 


In mei 2022 heb ik Beautystudio Dijk en Waard geopend.. Na een aantal jaar aan huis gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe stap. Ik kwam bij Het Zakenstation deze geweldige locatie tegen en zag het meteen zitten. 

Sinds 2017 ben ik gediplomeerd pedicure en snel daarna volgde mijn diploma schoonheidsspecialist met specialisatie acne.  Het leuke aan dit vak is dat je nooit uitgeleerd bent. Met ieder seizoen nieuwe producten en behandelingen is er altijd iets om naar uit te kijken.

Het is iedere dag een feestje om mijn klanten te mogen ontvangen en ze te laten genieten van een van  de heerlijke behandelingen die wij aanbieden. 

 

Lieve groet,

Karin