Als moeder van 2 kinderen ken ik de struggles van het aankomen en afvallen. Het is belangrijk je fit en energiek te voelen en daarbij lekker in je vel te zitten! Ben je zo goed bezig met gezond eten en probeer je regelmatig te sporten, dan nog lukt het soms niet om net je buikje of benen slank te krijgen. 

EMS & Cryolipolyse in een apparaat !


Dit nieuwe 2-in-1 Combi apparaat combineert 2 populaire technieken voor Body-Shaping.

• De 2 EMS handstukken worden gebruikt voor spierstimulatie en vetverbranding
• De 2 Cryolipolyse handstukken worden gebruikt voor vetvermindering door cryolipolyse. (vet bevriezen)

De CryoLipo module van dit apparaat wordt geleverd met de nieuwste 360° SoftCup technologie met 4 wisselbare opzetstukken.

Cryolipolyse is een methode om zonder chirurgische ingreep vet te verliezen. Tijdens een cryolipolyse behandeling worden de vetcellen onder de huid gekoeld, waarna deze vetcellen bevriezen en afsterven. De afgestorven vetcellen worden vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vet bij probleemzones als de buik, benen en billen, love handles, randjes onder de bh rand en onderkin. 


EMS (Electric Muscle Stimulation)

EMS Body Shaping is een niet-invasieve technologie die wordt gebruikt om spieren te versterken en vet te verbranden.
Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van wisselende elektrische stroom, die magnetische golven veroorzaakt. Dit zorgt er voor dat de spieren gaan samentrekken. Het EMS apparaat genereert impulsen met een dermate hoge frequentie dat de spieren niet in de ontspanningsfase kunnen komen. De intensieve samentrekkingen van de spieren vragen een grote hoeveelheid energie waardoor naast spierversterking ook vetcellen worden verbrand. De EMS technologie kan op verschillende delen van het lichaam worden gebruikt. Bijvoorbeeld de buik, billen, of benen.
De spieren worden getraind, het vetpercentage verlaagd, en de huid ziet er zichtbaar strakker uit. Voor de beste resultaten wordt een behandeling in kuurverband aanbevolen.